ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ЗДОРОВ'Я "БУДЬМО РАДІСНІ Й ЗДОРОВІ, СПРИТНІ, ДУЖІ ТА БАДЬОРІ"

Дата публикации: Sep 27, 2021 12:0:11 PM

        СПОРТ - це життя. Спорт сприяє продовженню людського життя, укріплює здоров'я, дуже позитивно діє на усіх нас. Можна написати цілу книгу про користь спорту, а можна сказати все однією фразою. Останнє дуже добре виходить у знаменитих мислителів минулого і сьогодення. Ось, що говорили ці люди...

Гімнастика - продовжує молодість людини. (Дж. Локк)

Життя - не тільки боротьба, а й інші види спорту. (Б. Крутієр)

Фізкультура! Вона повернула мені все - серце, гнучкість, витривалість! І головне - працездатність. Мабуть, найдорожче з усього, чим живе людина. (М.Амосов)

Хто спортом займається, той сили набирається. 

        Фізкультура і спорт - це велика, потужна сила, яка зближує людей, дарує радість спілкування, здоров'я. 

Протягом Олімпійського тижня у нашому закладі було проведено: ранкова зарядка на свіжому повітрі "Рух заради здоров'я", година спілкування "Правила здоров'я",  веселі перерви, рухливі ігри, (1 - 4 кл.), година спілкування "Фізкультура і спорт як важливий компонент загальнолюдської культури і формування особистості" (5-11 кл.), загальношкільне спортивне свято "Спорт - здоров'я, спорт - це сила, що дає всім людям крила".

        Учні нашого ліцею дуже полюбляють уроки фізичної культури, із захопленням і великим бажанням поспішають на спортивні конкурси і змагання до улюбленого вчителя фізкультури Крячка Олега Васильовича. Займайтеся всі фізкультурою і спортом, щоб здоров'я вистачило на 100 років!!!