Дистанційна освіта

Дата публикации: Apr 08, 2020 11:25:42 PM

Дорогі  учні Бобрицького ліцею 

Глибокоповажні батьки наших ліцеїстів!

 

   Згідно з наказом МОН України від 16 березня 2020 року № 406 «Про організаційні заходи для запобігання поширення коронавірусу COVID-19» адміністрації ліцею доручено під час карантину забезпечити виконання освітніх програм в нашому ЗЗСО, зокрема шляхом організації освітнього процесу із використанням технологій дистанційного навчання, що не передбачає відвідування закладу освіти її здобувачами. Матеріали та завдання до дистанційних занять розміщено у розділі ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ. Тож сьогодні кожен педагог ліцею самостійно організовує дистанційне навчання, маючи повну свободу у виборі технологій та платформ для освіти. 

    Мудрі поради педагогів та підтримка й увага батьків дасть позитивний результат, адже нині наші вихованці мають перебувати не на спортивному чи ігровому майданчику з друзями, а вдома, у родинному колі.

Ми переконані, що лише люблячі батьки не забувають і про розвантажувальні вправи релаксійного характеру, які можуть не стосуватися навчального предмета, але позитивно впливатимуть на відновлення психоемоційного стану дитини.

    Дорогі діти, батьки, колеги, пам’ятаймо: найголовніше на сьогодні – розпочати заняття після карантину в тому складі, як і до його початку. Бережіть себе та своїх близьких!

З повагою

адміністрація ліцею