ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Дата публикации: May 24, 2021 9:39:21 AM

    13 травня 2021р. у Бобрицькому ліцеї був День цивільного захисту. Учні та вчителі навчального закладу вдосконалили свої теоретичні  знання і практичні навички щодо дій в умовах надзвичайних ситуацій, перевірили здатність правильно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров'я та життя.

 Розпочався день ЦЗ  навчальною евакуацією з приміщення ліцею за сигналами «УВАГА ВСІМ!», де учні і педагоги продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту.

     Учителі провели виховні години, практично перевірили вміння  школярів користуватися засобами індивідуального  захисту, виготовляти найпростіші засоби захисту органів дихання. Протягом дня учні мали змогу переглянути навчальні фільми .

     На завершальному етапі Дня ЦЗ для учнів 7-11 класів проведено тренінг «Практичні дії при наданні першої домедичної допомоги у НС» парамедиком-інструктором, учасником бойових дій на сході України Хапугіною А.Ю.

     День цивільного захисту пройшов цікаво та ефективно.   Впевнені, що отримані знання  є важливими та актуальними  для наших дітей, які повинні в цей нелегкий час вміти захистити себе у разі виникнення будь-якої загрозливої ситуації.